broshura-predstaviashta-vashata-kompania

В цифровата ера Интернет е променил начина, по който компаниите продават своите продукти и услуги. Днешната бизнес среда дава възможности за онлайн маркетинг, които са почти безкрайни. Но дори и с Интернет в своя маркетингов инструментариум, вие все още трябва активно да преследвате други маркетингови тактики и стратегии, за да повишите осведомеността сред вашите потенциални клиенти. Запомнете, че вашите маркетингови усилия са в своята връхна точка, когато всички ваши оптимални „инструменти“ си сътрудничат и се подкрепят взаимно, работейки в перфектна хармония. Един важен инструмент, който често се пренебрегва в дигиталната епоха е брошурата на вашата компания. Лесно можете да използвате тази част от печатните маркетингови материали за насърчаване на бизнеса си във връзка с вашия сайт. Предимството на използването на брошура е, че не трябва да натъпквате цялата информация в нея. Вместо това, може само с няколко ключови думи да направите една опростена брошура. Ето и някои предложения как да постигнете това:

1. Използвайте QR код.

Съкратено от “Quick Response Code”, тази елегантна част от технологията е по-разпознаваема като квадратните черни и бели баркодове. Смартфоните лесно сканират кода и препращат потенциалния клиент към вашия сайт. QR кодовете бързо се превръщат в задължителен елемент, но също така са свежи и вълнуващи и почти никой, не може да  устои на изкушението да сканира един, за да види какво ще стане. Включването на QR код във вашата брошура, която се свързва с вашия сайт означава, че може да запазите брошурата изчистена и привлекателна.

2. Изчистете дизайна.

Един от ключовете към солидна брошура, е тя да има естетика, която се запомня, предствавителна е за вашия бизнес и е визуално привлекателна. Независимо дали работите с графични дизайнери или създавате свои маркетингови материали, от съществено значение е вашата брошура да съответства на външния вид и усещане за вашия фирмен уеб сайт, както и цялостното брандиране. Вашето фирмено лого е само една част от това. Придържайте се към една цветова схема или набор от мотиви, подходящи за вашия бизнес По този начин преходът от брошурата към сайта ще бъде безпроблемна.

3. Привлечете ги.

На първо място, трябва да заинтересувате вашите потенциалните клиенти, да вземат вашата брошура, да я отворят, да последват информацията на вашия сайт, като всичко това завърши с покупка. Може ли вашият малък бизнес да предостави разрешение на належащ проблем във вашата индустрия? Ако е така, сложете го на предната корица на брошурата. Задавайте на потенциалните клиенти провокиращи мисълта въпроси, относно как вашият бизнес може да им е полезен. Подсилете сделката с  тези, които вземат брошурата или посетят сайта ви, като предложите някакъв стимул, като изключителна отстъпка за използване онлайн, ранно уповестяване за специални продажби или предложения, подарък или др.

VN:F [1.6.1_878]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.6.1_878]
Rating: +1 (from 1 vote)
Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • Digg
 • del.icio.us
 • Live
 • Turn this article into a PDF!
 • RSS
 • Yahoo! Bookmarks
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Technorati